Mail signatur

Følgende guide vil vise hvordan du sætter signatur op i Webmailklienten fra Inventio.IT.

Når du er logget ind på Webmail, se evt. denne artikel om hvordan du logger på Webmail, skal du klikke på tandhjulet oppe i højre hjørne som vist her:

Dernæst på Indstillinger:

Under Mail -> Layout -> Mailsignatur vælger du hvornår du vil have signatur på din mail, og udfylder feltet markeret med 5 med den ønskede signatur. Husk at klik på Gem.