Åbning af PST fil i Outlook

Følgende guide er lavet i Outlook 2016, men fremgangsmåden vil være mere eller mindre den samme på tværs af Outlook versioner.

I Outlook klikkes der på Filer.

På den side du kommer ind på, klikkes på Åbn og eksportér.

Her vil du få mulighed for at åbne og eksportere Outlook elementer, klik på Åbn Outlook-datafil.

Et vindue vil komme frem hvor du skal navigere frem til den mappe PST filen ligger i, såfremt det er en PST fil du har fået udleveret af Inventio.IT vil du have fået oplyst hvor PST filen er gemt.

I dette eksempel er PST filen gemt på drevet Data, markeret med 1, i undermappen PST, markeret med 2. Klik på PST filen, markeret med 3, og klik på OK, markeret med 4.

PST filen vil nu være tilgængelig som en almindelig postkasse i din Outlook, markeret med rødt.