Fjernelse af legitimationsoplysninger

Den følgende guide er lavet ud fra Windows 10, men fremgangsmåden er mere eller mindre den samme på tværs af Windows versioner.

Hvis du oplever problemer med at oprette forbindelse til C5Online i stil med den der er vist på nedenstående billede, kan den følgende guide anvendes.

Klik på Windows start ikonet, og søg efter Kontrolpanel, klik på Kontrolpanel.

Klik på Brugerkonti.

Klik på Administrer Windows-legitimationsoplysninger.

For alle de punkter der hedder noget med inventio.it eller c5online.nu, skal du gøre følgende, klik på pilen ud for, og dernæst Fjern.

Når alle der hedder noget med inventio.it eller c5online.nu er fjernet, bør du være i stand til at logge på igen.

Såfremt der stadig er problemer, kan du kontakte vores support ved at klikke på linket til support i bunden af denne side.