Oprettelse af genvej til mappe på lokal PC

Hvis du har en mappe eller drev på din lokale PC som du gerne vil have adgang til fra Cloud Desktop, kan følgende guide bruges.

Denne guide tager udgangspunkt i at du gerne vil oprette en genvej til din Dropbox mappe, så dine Dropbox filer kan benyttes inde fra Cloud Desktop, fremgangsmåden vil være den samme for andre mapper eller drev.

Åbn Stifinder inde fra Cloud Desktop.
Dette kan gøres på to måder.
Klik på Stifinder ikonet på Proceslinjen.

Eller højreklik på Start ikonet, og klik på Stifinder.

I Stifinder skal du klikke på Denne pc, her vil en liste over de drev du har adgang til komme frem. Det drev der hedder C$ (\\Client) er det lokale C drev på din lokale PC. Hvis mappen du vil have adgang til fra Cloud Desktop ligger på dette drev, dobbeltklik da på drevet C$ (\\Client).
Fælles for alle dine lokale drev er at de har (\\Client) i navnet, og starter med det lokale drevbogstav efterfulgt af $.

Naviger frem til den mappe du vil have adgang til fra Cloud Desktop, i dette eksempel Dropbox.
Højreklik på Dropbox, eller den mappe du vil oprette genvej til, og vælg Fastgør til Hurtig adgang.
Der kan også oprettes en genvej på skrivebordet, ved at vælge Send til og derefter klikke på Skrivebord (opret genvej).

Dette vil ligge en genvej til Dropbox i menuen i venstre side Hurtig adgang, som vist på billedet her.