Certifikat problem ved login til Hosted/Cloud Desktop - Mac

Hvis du forsøger at logge på Hosted/Cloud Desktop fra en Mac PC, kan nedenstående billede komme frem. Denne guide er lavet for at vise hvordan problemet løses.

Start med at klikke "Quit".

Løsning 1:

Gå i App Store, klik på æblet oppe i venstre hjørne og klik på "App Store...". I App Store, klik på "Opdateringer" oppe i toppen af vinduet, og sørg for at din Mac er fuldt opdateret. Genstart din Mac, og forsøg at logge på Hosted/Cloud Desktop igen når den er startet op. Skulle dette ikke løse dit problem, fortsæt til løsning 2 herunder.

Løsning 2:

Download følgende certifikat: GlobalSignDomainValidationCA-SHA256-G2.crt (Husk hvor du gemmer det, du skal bruge det senere)

Åben Hovednøglering ved at klikke på luppen oppe i højre hjørne, og søg efter "Hovednøglering", klik på Hovednøglering for at åbne den.

Klik på "Arkiv" oppe i toppen, og vælg "Importer emner...". Find certifikatet der hedder "GlobalSignDomainValidationCA-SHA256-G2.crt" du hentede for lidt siden (Ligger sandsynligvis under "Overførsler", hvis du bruger standard lokation for hentning af filer), og klik på det, og derefter på knappen "Åbn".

Certifikatet er nu importeret. Genstart din Mac, og når den er startet op igen, burde du kunne starte Hosted/Cloud Desktop.

Har du stadig problemer med at starte Hosted/Cloud Desktop, skal du kontakt Hosting Support via nedenstående oplysninger:

Kontaktinformationer

Support mailadresse: hosting@inventio.it
Driftsinformation: drift.inventio.it
Support telefonnummer i dagtimerne: 70 26 98 99 (spørg efter hostingafdelingen)
Vagttelefon uden for normal arbejdstid: 70 26 98 95 eller 70 26 98 96