Android - Opsætning af mail

Følgende guide er lavet på en Huawei Mate 20 Pro med Android 10, men fremgangsmåden vil være mere eller mindre identisk på tværs af producenter og Android versioner.

Gå i menuen, og søg efter Indstillinger. Tryk på Indstillinger.

I Indstillinger, rul ned til Brugere og konti, og tryk på denne.

I Brugere og konti, tryk på Tilføj en konto.

I Tilføj en konto, tryk på Exchange.

Indtast din mailadresse i feltet Mail(1), og tryk på Næste(2).

Indtast din adgangskode i Adgangskode(1) feltet, skriv exchange2016.inventio.it i feltet Server(2), og tryk Næste(3).

Din mail er hermed konfigureret, tryk på Udfør.

For at tilgå din mail kan du åbne appen Gmail.