Automatisk sletning af mail efter X måneder

Denne guide er lavet i Outlook 2016, men fremgangsmåden er mere eller mindre den samme på tværs af Outlook versioner.

Du skal til at starte med være i Outlook.

1. I Outlook skal du højreklikke på den mappe du gerne vil slette mail automatisk fra, i dette eksempel er det Indbakken
  2. Klik på Egenskaber...

1. I det vindue der kommer frem skal du vælge fanen Autoarkivér
  2. Klik på Arkiver denne mappe ved hjælp af disse indstillinger:
  3. Vælg hvor gamle mails på blive, i Fjern elementer, der er ældre end X måneder
  4. Klik på Slet gamle elementer permanent
  5. Klik på OK

Der vil formentlig komme en besked op lignende denne, hvortil der blot kan klikkes OK. Den informere blot om at autoarkiveringen vil køre hver 14. dag.

Du har nu opsat autoarkivering der slette mails permanent efter X måneder.