Send fra/som anden postkasse

Følgende guide er lavet i Outlook 2016, men fremgangsmåden er den samme på tværs af versioner.

For at kunne sende fra en anden postkasse, skal Fra feltet først aktiveres, det kan gøres ved at følge denne guide. Derudover kræver det også at du har tilladelse til at sende fra den ønskede postkasse, dette kan Hosting Supporten evt. hjælpe med.

I Outlook klik på Ny mail (1), klik på Fra (2) og derefter på Anden mailadresse... (3)

I boksen Send fra andre mailadresser, klik på Fra... (1), skriv navnet på den postkasse du vil kunne sende fra i søgefeltet (2), her er det Hosting Support, klik på postkassen (3), derefter på OK (4) og OK (5)

Når du klikker på Fra (1) boksen nu, vil du fremover kunne vælge den tilføjede postkasse som afsender af mailen (2).