Visning af Fra/BCC felt i Outlook

Følgende guide er lavet ud fra Outlook 2016, fremgangsmåden er ens på tværs af versioner.

I Outlook klikker du på Ny mail (1), vinduet hvori du kan skrive en ny mail vil komme frem. Klik på fanen Indstillinger (2), her har du mulighed for at slå BCC og Fra felterne til (3), så du kan vælge afsender mail, Fra, og sende skjulte kopier af mailen, BCC.

Vinduet vil nu se ud som på nedenstående billede når du opretter mails. Klik på pilen ud for Fra, for at vælge anden afsender adresse.

Se evt. denne guide, for at se hvordan du tilføjer adresser du kan sende fra.