Tilføj afsender/domæne så de ikke vil ende i uønsket

Hvis følgende skal gøres for en ressource mailboks, kan denne guide bruges til at åbne ressource mailboksen.

I webmail, klik på tandhjulet(1), dernæst Indstillinger(2), Mail(3), Konti(4), Bloker eller tillad(5).
I Bloker eller tillad, skriv e-mailadresse eller domænet (Det der kommer efter @ i e-mailadressen) på den afsender hvis e-mail ikke skal ende i mappen Uønsket(6), og klik på +(7) og til sidst Gem(8).

E-mailadressen/domænet der blev udfyldt i punkt 6, vil fremover ikke ende i Uønsket for den konto der er logget ind med i webmail.