Gensend EANbilag via SMARTean

Når der er fejl i afsendelse af ean-bilag, hvordan gensender man det så?

(Er der f.eks. fejl i virksomhedsoplysningerne->Bankkontonr., vil eanbilaget fejle, og dermed ikke blive sendt.)

Inde i oversigten over EAN-bilag finder jeg det fejlede bilag og går op i naviger.

Dernæst får jeg en oversigt op over posteringerne på bilaget. Jeg vil gerne se selve bilaget, så jeg trykker på 1-tallet for at se bilaget i detaljer:

Så får jeg bilaget frem, og trykker så igen ”send til SMARTean”

Og så er de sendt afsted til køen, og skulle gerne blive sendt endeligt afsted efter et øjeblik:

Hvis det oprindelige problem var fejl i bankkontonr. skal disse oplysninger rettes til inden man forsøger at gensende bilaget.