Benyt NAV på din smartphone eller tablet

Download appen “Dynamics NAV” fra Microsoft på din telefon via App Store eller Google Play. Installer appen. Appen skulle gerne se således ud:

Fra din telefon åbner du en webbrowser, og logger ind på https://smartwebclient.inventio.it/

Vælg dernæst App klient.

Nu åbnes din nye NAV-app på din telefon.  Log ind med dit brugernavn og password til NavOnline.

Næste gang du vil tilgå din NAV igennem appen, behøver du ikke gå ind via browseren først. Du kan blot åbne appen, og indtaste dit password.