Opsætning af ny e-mail profil

Guiden er lavet på Cloud Desktop.

Højreklik på Windows ikonet(1), og klik på Kontrolpanel(2).

Hvis Kontrolpanel står til at vise kategorier, ændr til at vise Små Ikoner ved at følge pilene på billedet her:

Klik på Mail(1), og i vinduet der kommer frem, klik på Vis profiler...(2).

I vinduet Mail, klik på Tilføj...(1), angiv et navn til profilen(2) og klik OK(3).

Information skulle gerne blive udfyldt automatisk når du er på Cloud Desktop, ellers skal du selv udfylde(1), klik på Næste(2).

Når konfigurationen er kørt færdig, fjern hak fra Konfigurer også...(1), klik på Udfør(2).

Den nye mailprofil er hermed sat op, for at bruge den næste gang Outlook startes, vælg den nye profil fra dropdown-menuen(1), og klik OK(2).