Office 365 - Flytning til Office 365 fra egen Office pakke

Følgende guide er lavet ud fra Cloud Desktop hos Inventio.IT A/S, fremgangsmåden er mere eller mindre den samme på tværs af Windows versioner.

Denne guide er inddelt i tre punkter:

1. Fjernelse af gamle genveje

2. Login i Office 365

3. Oprettelse af nye genveje

1. Fjernelse af gamle genveje

Når du logger på, kan dit skrivebord og processlinje se ud som på nedenstående billede, med genveje til den gamle Office pakke der ikke længere fungerer.

Disse kan blot fjernes. Dette gøres ved at højreklikke (1) på genveje og derefter klikke på Slet (2).

For at fjerne genvejen fra proceslinjen, skal der højreklikkes(1) på den og derefter vælges Frigør fra proceslinje(2).

2. Login i Office 365

For at logge ind i Office 365 skal du starte et Office program, i dette eksempel Word.

Klik på Start (1), rul ned til sektionen med Office programmer og klik på Microsoft Word (2).

Word vil nu starte op, og vise dig billedet herunder, klik på Log på.

Indtast dit brugernavn/e-mail adresse (1) og klik op Næste (2). Dit login er det samme som det du bruger til Cloud Desktop.

Du vil nu blive bedt om at logge ind, indtast dine login oplysninger (1), sæt hak i Husk mine legitimationsoplysninger (2) og klik OK (3).

Du er nu logget ind i Office 365, og kan bruge de Office produkter din licens giver adgang til.

3. Oprettelse af nye genveje

Der findes et par forskellige metoder til at oprette genveje på skrivebordet og i proceslinjen, her vil et par af dem blive vist.

Den nemmeste måde er at trække det ønskede program ud på skrivebordet, eller ned i proceslinjen, som vist herunder.

Klik på Start (1), klik på Microsoft Word (2) og mens du holder venstre museknap nede, træk (3) Microsoft Word ud på skrive bordet, eller ned i proceslinjen.

Til skrivebord:

Til proceslinje:

Der vil nu være genveje til det ønskede program på både skrivebordet og i proceslinjen.

Har du brug for support til ovenstående, kan du klikke på linket her: Inventio.IT Support