Administration af brugere i dit firma

For at du kan bruge Citrix Director for brugere i dit firma kræver det opsætning fra Inventio.ITs side, du kan kontakte os på hosting@inventio.it eller tlf: 7026 9899 for information herom. Henvis gerne til denne side ved henvendelse.

Citrix Director kan bl.a. bruges til at logge brugere af Cloud Desktop, lukke applikationer, starte fjernstyring af brugere, samt vises en masse information om den valgte bruger.

Guiden her er lavet med udgangspunkt i at du/I har fået adgang til Citrix Director.

Der findes to måder at få starte Citrix Director på:

• Inde fra Cloud Desktop kan du klikke på Start(1), og dernæst på Citrix Director(2).
  • Du kan gå til siden http://director.inventio.it.

På siden der kommer frem vil du blive mødt af nedenstående hvor du vil blive bedt om at logge ind med dit brugernavn, kode samt domæne(1), hvilket er det samme login du kan bruge til at logge på Cloud Desktop, domænet vil altid være ASP, og klik på Log on(2).1.png

Når du er logget ind får du vist et søgefelt hvori du kan søge efter en bruger for at logge vedkommende af, lukke en applikation, fjernstyre eller andet. Når du har søgt den ønskede bruger frem, klikke der på brugeren i den dropdown-menu der kommer undersøgefeltet. Der kan søges efter navn eller brugernavn.2.png

Når du er inde på brugeren bliver du præsenteret for at billede lingende det herunder. Her kan du logge brugeren af systemet(1), starte fjernstyring af brugeren(2), lukke en given applikation ved at markere den(3) og klikke på End Application(4). Du kan også se alle processer for brugeren(5), eller søge efter en anden bruger(6), du kan se hvilken server brugeren er koblet op på(7) og se information om brugeren(8), f.eks. mailadresse og mobilnummer, såfremt vi har det registreret.3.png